NYHET // Aaro fra DCW

20. februar 2020
NYHET // Aaro fra DCW
Bak DCWs allsidige lamper Aaro står den unge tyske designeren Simon Schmitz. Hans ønske om å skape en lampe med en flyvende bevegelsesfrihet førte ham til det opplagte; Den perfekte runde kulen. Kulen har ingen begrensninger – hverken høyre eller venstre, opp eller ned. Ved å bruke kulen som en del av lampen, har han laget en lampe som enkelt justeres og tilpasses etter behov.

Med sine tynne rør og runde detaljer oppnår lampen et lett og elegant utseende, med et industrielt og stilrent uttrykk. Perfekt i den skandinaviske innredningsstilen, der minimalisme og funksjonalitet vekter høyt.

Simon Schmitz har skapt den perfekte balansen i både vekt og design, med den enkle skjermen i den ene enden og en rund kule som lampens motvekt i den andre enden. En er tilgjengelig som både taklampe, vegglampe og bordlampe. Både vegg- og taklampen gir fleksibilitet i forbindelse med sofahjørnet og over arbeidsområdet, der det er behov for å justere lyset nøyaktig der behovet oppstår. På et skrivebord, enten i hjemmet eller på kontoret, gir lampen på samme måte frihet til å flytte lyset etter ønske.

Den gjennomtenkte lampen passer perfekt inn i DCWs kolleksjon av flotte lamper, med fokus på detaljene og inspirasjon fra fortidens tidløse klassikere. Hos DCW sier de selv at alle lampene deres har tre ting til felles; Det er gått fra en ide, til å bli et design og deretter vakkert utført.

Se hele den avbalanserte Aaro-serien fra DCW her