Nytt merke i butikken // Wrong.london fra HAY

20. februar 2020
Nytt merke i butikken // Wrong.london fra HAY
Det startet i 2002 da Mette og Rolf Hay ønsket å etablere et nytt merke med en misjon om å skape moderne designmøbler med inspirasjon fra 1950 - tallet og 1960 - tallet. Gjennom tiden har de arbeidet med mange forskjellige designere – blant annet den britiske Sebastian Wrong, som i 2015 var med i etableringen av den suksessfulle kolleksjonen Wrong for HAY, som både rommer møbler, tilbehør til boligen og ikke minst lamper.

Belysningsdelen fikk så mye oppmerksomhet at den senere fikk sitt eget merke Wrong.london, som er 100% dedikert til belysning. Wrong.london holder fast i de verdiene vi kjenner fra HAY – høy kvalitet, miljøvennlig produksjon og estetisk vakkert design. Utvalget byr på både bordlamper, vegglamper, pendler og gulvlamper til alle rom i hjemmet – alle i et flott nordisk design som passer perfekt inn i den skandinaviske innredningen.

Er du på jakt etter en minimalistisk lampe over spisebordet eller det fortrukne arbeidsområdet på kjøkkenet, så er 30 degrees en pendel du skal legge merke til. Pendelen er laget i tre, og har et nordisk utseende som passer lett inn i den skandinaviske innredningen, samt et fantastisk lys. Med den vakre PC Lampe-serien har du muligheten til å få en kul og moderne look i hele hjemmet – den stilfulle lampen med diffuser er tilgjengelig som både bordlampe, pendel, vegglampe og som en oppladbar To Go Lampe som kan bringes med rundt i hele hjemmet.

Her finner du hele utvalget vårt av HAY-lamper.