LE KLINTs Angel Uriel og Angel Gabriel – Prosjekt Love & Light

20. februar 2020
LE KLINTs Angel Uriel og Angel Gabriel – Prosjekt Love & Light
Creative Manager hos LE KLINT Isa Down Whyte Jensen, lanserte i 2012 et nytt prosjekt Love & Light. Prosjektet symboliserer kjærlighet, lys og gavmildhet; Hvert år donerer de en prosentdel av inntektene fra produktserien deres SEASONAL-kolleksjonen til en ny sak – lokalt, nasjonalt eller internasjonalt.

Fra SEASONAL-kolleksjonen har vi de flotte englene; Angel Uriel og Angel Gabriel i butikken i tre forskjellige størrelser. I tillegg til å støtte et godt prosjekt, får du de fineste englene som er utrolig vakre og naturligvis laget med den karakteristiske foldeteknikken som vi kjenner fra LE KLINT. Det tidløse designet og den velkjente høye kvaliteten gir et stemningsfullt lys år etter år.

Designeren har blitt inspirert av sin kjærlighet til jul og designet englene som en hyllest til sine foreldre, som begge har gått bort. Hun har derfor laget to utgaver av engelen; Den feminine ’Uriel’ og den maskuline ’Gabriel’.

Prosjektet har tidligere støttet Minerva Womens Center i London, Ungdommens Røde kors og TrygFondens ’SE MIG’-kampanje, Det kongelige Teaters ballettskole i Odense og innbyggerne i fjellbyene i Portland-området i Jamaica, som ble rammet av orkanen Sandy i 2012. I 2019 støtter prosjektet det nybygde Vandrerhjemmet i Odense, hvis formål er å skape trygge rammer for veteraner og deres pårørende.

I tillegg til de flotte englene, finner du også de Flettede Julehjertene og Snowflake og LE KLINT Stjernen, fra SEASONAL-kolleksjonen i utvalget vårt, som alle støtter opp om prosjektet.
Se hjerter, stjerner, snøfnugg og ikke minst englene her.