Spennende nyheter fra Globen Lighting

20. februar 2020
Spennende nyheter fra Globen Lighting
Ta godt imot de friske nyhetene fra det svenske firmaet: Globen Lighting. De beskriver vårkolleksjonen sin med nøkkelordene: århundreskiftet, klassisk, organisk, moderne, plissert, romantisk, tropisk natur og ikke minst skandinavisk! I tillegg skal ordene; vakkert, annerledes og spennende definitivt legges til. Blant valg av materialer finner du blant annet de naturlige materialene; marmor, gjenbrukspapir og tre. Designet deres byr på mange interessante former i både metall og glass, samt jordnære toner, som kremhvit, grønn og brun.

De har blant annet den elegante fortolkningen av den klassiske skomakerpendelen; Cobbler Pendel. Den plisserte lampeskjermen er her utført i glass, noe som gir lampen et moderne og lett uttrykk, kombinert med en retro og antikk stil.  

I tillegg er sortimentet deres innenfor utendørsbelysning utvidet, slik at det er mulig å bringe det flotte skandinaviske uttrykket med i utendørsområdene. Legg spesielt merke til Koster Utendørslampen - en allsidig lampe med et grafisk uttrykk og et atmosfærisk lys. Lampen er tilgjengelig i to forskjellige størrelser og kan brukes som bordlampe, gulvlampe, pidestall eller en liten sitteplass.

Med en lampe fra Globen Lighting får du mer enn bare lys til boligen din. Med fokus på annerledes og spennende design, gir designet deres den skjeve og kreative kanten til innredningen – innenfor de svenske designtradisjonene, kombinert med moderne tendenser.

Finn din lampe fra Globen Lighting her.