Louis Poulsens Panthella-serie utvides med en To Go-versjon

20. februar 2020
Louis Poulsens Panthella-serie utvides med en To Go-versjon
Ta godt imot det nyeste medlemmet av Panthella-serien; Panthella Portable.

Den velkjente designeren Verne Panton er kjent for sin spesielle sans for form, lysets funksjon og romslighet. Samtidig var han veldig bevisst og ikke minst modig når det gjaldt materialvalg. I 1971 bestemte han seg for å designe en lampe som fikk det optimale ut av lyskilden.

Resultatet ble Panthella-bordlampen, som ikke bare er estetisk vakker, men også ytterst funksjonell. Takket være lampens organiske former, blir lyset reflektert i lampens skjerm samt fot, hvorfra det behagelige lyset sendes 360 grader ut i omgivelsene. Samtidig skinner det blendfrie lyset gjennom lampens skjerm i opal akryl, og på den måten nådde Verner Panton målet med å skape lampen med optimalt utbytte av lyset.

I starten av 2020 lanserer Louis Poulsen en ny tolkning av den ikoniske bordlampen, i en mindre versjon på bare 24 centimeter, som ikke minst er bærbar. Den lades enkelt via USB, og kan på full lading brukes i opptil fem timer. Man er dermed ikke avhengig av en stikkontakt, og den fungerer derfor perfekt som leselys, stemningsgivende belysning i stuen eller som nattlampe – alle steder der du trenger et behagelig lys i kortere tid. Lampens innebygde LED-lys betjenes enkelt via den diskret ON/OFF-knappen på lampens fot, hvor det også er mulig å stille inn lampen i tre forskjellige lysstyrker.

Selv om lampen først blir lansert i 2020, er det allerede nå mulig å kjøpe lampen i et begrenset antall. Bestill den her.