NYHET // Mr. Wattson har fått en lillebror

23. april 2020
NYHET // Mr. Wattson har fått en lillebror
Den populære Mr. Wattson Bordlampe finnes allerede i mange hjem der den skaper glede, smil rundt munnen og ikke minst; personlighet i innredningen. Nå har lampen fått en lillebror som har samme finurlige design som Wattson selv, bare i et mindre størrelsesformat.  

På samme måte som den originale Mr. Wattson, er lampen bevegelig slik at den kan plasseres som ønsket – i vinduskarmen, på vinduskarmen eller på nattbordet, der den lille lampen ikke tar mye plass. Lampen kommer med en USB-kontakt, som enkelt kan kobles til en vanlig stikkontakt via en USB-adapter (følger ikke med). Alternativt kan man eksempelvis bruke PC-en sin som strømkilde til Mini Wattson.

Designeren har tydelig hentet inspirasjon fra 1930-tallets klassiske veteranbiler og kombinert den med action-figurene fra 1970-tallet. Den lekre kombinasjonen av et lampehode i metall, samt en kropp i ask, gir lampen et stilfullt og nordisk uttrykk. De bevegelige beina gir lampen personlighet og blir et iøynefallende element i hjemmet.

Det lekne designet kombinert med det kvalitetsbevisste valget av materialer gir en flott og annerledes lampe som passer inn i enhver innredningsstil. Se lampen i fire forskjellige farger her, hvor du også finner den originale Mr. Wattson Bordlampe, samt en enkel vegglampe i samme serie.