Ny Flowerpot-bordlampe | Bærbar lampe fra &tradition

16. september 2020
Ny Flowerpot-bordlampe | Bærbar lampe fra &tradition
Den velkjente klassikeren; Flowerpot-bordlampen, har i 2020 fått et nytt og moderne medlem av familien. Den nye Flowerpot Portable VP9 Bordlampe er med på den trådløse tendensen og kommer med et oppladbart batteri, så du har muligheten til å ta flowerpot-lampen din med rundt i hele hjemmet.  

Flowerpot VP9 Bordlampen har også en innebygd LED, med 3-trinns dimmefunksjon. Du kan derfor enkelt stille lampens lysstyrke til enten 100%, 50% eller 20%. Lyset justeres enkelt via kulen øverst på skjermen, som har fått berøringsfunksjon på den nye versjonen. Ved full lading kan lampen lyse i 11 timer på 100% lysstyrke og enda lenger ved 50% eller 20%.

•   Bærbar lampe
•   Innebygd LED
•   3-trinns dimmefunksjon

Verner Panton designet Flowerpot-lampen i 1968, hvor han fikk sin inspirasjon fra 60-tallets Flowerpower-revolusjonen. Selv om det er mer enn 50 år siden, er Flowerpot-lampen i dag mer populære enn noensinne. Den tidløse lampen har bevist sin verdi som designklassiker; Et unikum i den forstand at det er et stykke dansk designhistorie med et design som passer inn i mange stilarter. Den er et must i hjemmet hvis du er en del av retrobølgen som fortsatt ruller inn over oss i disse årene.

Forhåndsbestill Flowerpot VP9 Bordlampen her, som er klar til levering i slutten av desember.