Ønsk velkommen til Cylinder fra LE KLINT

21. april 2020
Ønsk velkommen til Cylinder fra LE KLINT
Med inspirasjon fra Model 375 som ble lansert i 2018 i forbindelse med LE KLINTs 75-årsjubileum, er Cylinder en serie lamper som omfavner hele essensen av LE KLINT. De plisserte skjermene er her kombinert med det rene, enkle og ekte skandinaviske uttrykket som går hånd i hånd med den nordiske innredningsstilen som verden fortsetter å omfavne og tar til seg.

Som kontrast til de hvite stringente skjermene, har lampene en base eller oppheng i svartbeiset eik, samt en liten detalj i metall. Det eksklusive utseendet er elegant avsluttet med en tekstilledning i vevet grå ullstoff - en kvalitet som også er kjent fra dressen.

Velg mellom tre forskjellige pendler som vakkert henger alene, på en rekke eller i en klynge i forskjellige nivåer hvor man får en følelse av at skjermene fungerer sammen som et tannhjul. Bordlampen kommer i to forskjellige størrelser og kan plasseres hvor som helst i hjemmet. Med en diameter på bare 14 centimeter er den lille lampen helt ideell til smale reoler og små sidebord.

Se hele den nye elegante lampeserien her