Atom – Dansk kjernekraft fra Halo Design

25. april 2021
Atom – Dansk kjernekraft fra Halo Design
Gjør deg selv til en skaper i ditt eget personlig lysunivers med den spennende nye Atom-serien lansert av danske Halo Design. Hver av de forgrenede armene har et svingbart ledd, slik at de skjermløse lyskildene kan tilpasses nøyaktig ønsket utseende og optimeres til enhver anledning. Alle de mange spennende variantene kan dermed skifte fra ekspansive kunstneriske installasjoner til enkle minimalistiske former uten behov for annet enn fantasi og skapertrang. I tillegg kan lyset dimmes, slik at det perfekte lyset blir skapt for kontorarbeid eller lørdagskosen.


De kreative designene kommer fra den dynamiske designerduoen Emanuele Patton og Michael Waltersdorff, som i 1994 grunnla Halo Design i København. Siden den gang har de spesialisert seg i å utforske og utvikle det danske designspråket slik at dansk design fortsatt kan bevare sin helt unike status på det globale markedet. Ambisjonene er at hver Halo Design-lampe skal forene unik nordisk estetikk med solid og pålitelig funksjonalitet som kan dekke alle daglige behov. I tillegg tror Halo Design fast på å holde balansen mellom spennende design og attraktive priser, slik at alle kan få gleden av en lekker lampe.


Atom-serien, også kjent som Atom Pendel og Molekyle lampe, har hentet stor inspirasjon fra de subatomære elektronenes dans rundt atomkjernen. Det særegne designet står som en hyllest til den danske fysikeren Niel Bohr, som i 1913 var den første som beskrev dette spillet mellom positive og negative partikler. Denne hypermoderne lysekronen har dermed solid dansk akkreditering og vil kle ethvert moderne hjem. En Atom-lampe vil lett kunne pryde kjøkkenbordet eller lesekroken alene, men for å fullføre det modernistiske uttrykket av atomenes frie spill i luften, kan flere atom-pendler med fordel henges opp i par eller grupper.


Se Atom i alle de spennende variantene og formene her