MUUTO Rime Vegglampe – Nordens lys i naturens former

12. april 2021
MUUTO Rime Vegglampe – Nordens lys i naturens former
Muuto lanserer den vakre Rime-vegglampen som en ny tolkning av Rime Pendelen, som er både klassisk, elegant og moderne i uttrykket.

Det varme og rolige lyset bølger gjennom den semitransparante glasskulen. Lampen fanger de unike nordiske nyansene av morgenlyset, som gjenspeiles i den tidligere rimfrosten. Den nordiske naturen har også inspirert lampens design. Den munnblåste opalkuppelen henger fra den sterke armen, som den moderne eikenøtten fra eikens friske gren. Dermed har danske Muuto, som på finsk betyr ”nytt perspektiv”, nok en gang levd opp til navnet sitt med dette deilige nye perspektivet på skandinavisk minimalisme. Ved å blande det naturlige og organiske med det syntetiske, skapes et unikt uttrykk som virker velkjent og samtidig friskt og spennende.  

Lampeglasset er sandblåst, mens armen er av pulverlakkert aluminium. Sammen gir dette et ekstra raffinert utseendet og det karakteristiske skandinaviske utseendet. De enkle elegante linjene signaliserer utvetydelig tillit til solid funksjonalitet og tidløs design. Lampen er utrolig allsidig og kan pan passe inn overalt i både det moderne og det klassiske rommet. Videre kan lyset dempes slik at lampen kan tilpasses både koselig øyeblikk i stuen eller familiemiddag på kjøkkenet. Uansett hvor vil en Rime-vegglampe, som Rime Pendel, stråle av selvsikker nordisk stil og skandinavisk eleganse.

Lampen kommer i flere spennende farger, som hver omslutter sin aksept av Nordens naturlige rikdom. Fra sommerens varme og livlige oransje til den kjølige og stilede vinterhviten. Felles er den vakre glasskuppelen som elegant trosser tyngdekraften, mens den beriker rommet med sitt blide nordlys. Hvis man derfor ønsker et sterkt skandinavisk utseende som kan og vil litt mer, så er en Muuto-lampe vanskelig å komme utenom og en Rime-vegglampe er et opplagt valg.

Nyt Rime-vegglampen eller Rime Pendel i alle de flotte fargene og spennende størrelser her