LE KLINTs nye lampeserie – SOLEIL Pendlene

27. oktober 2020
LE KLINTs nye lampeserie – SOLEIL Pendlene
Designeren Philip Bro Ludvigsen har med den nye lampeserien klart å kombinere LE KLINTs kjennetegn – de håndfoldede plisséer, med et ekstremt moderne uttrykk. Resultatet er et avdempet design, med et rolig og avbalansert utseende. Den enkle lampen har ingen overflødige detaljer og passer perfekt inn i den nordiske livsstilen, der ’Less is more’. Det er lagt stor vekt på de bærekraftige materialene i forbindelse med produksjonen av Soleil. De håndfoldede skjermene består enten av UV-bestandig lampefolie eller FSC-sertifisert papir, ledningen i lin, gir et vakkert og naturlig samspill med detaljen i røkt eller ubehandlet lys eik.

Finn den lampen som passer inn i din innredning


Det er stor mulighet til å finne den lampen som passer perfekt til ditt belysningsbehov. Velg mellom:

 • To forskjellige størrelser, med en diameter på 35 eller 50 centimeter
 • To forskjellige farger - Silver eller Thunder Sky
 • I kombinasjon med opphenget i enten lys eller røkt eik
 • Standardversjon eller med CASAMBI dimmefunksjon*


 • Den vakre lampen henger perfekt over spisebordet – uansett om det er i hjemmet, i restauranten eller på en kafé. Takket være det slanke designet, tar den ikke utsikten til resten av hjemmet, mens det nedoverrettete lyset stråler over samlingspunktet.

  Se hele Soleil-serien her

  * CASAMBI dimmefunksjon
  Soleil er tilgjengelig både med og uten dimmer; den innebygde Casambi-dimmeren er en Bluetooth-styrt dimmefunksjon som er montert inni lampens takkopp. Du kan derfor slå på, av og styre lysets styrke fra en app på smarttelefonen eller nettbrettet ditt.