Verpan lanserer VP Globen i ny sommerlig nyanse – Warm Peach

6. april 2021
Verpan lanserer VP Globen i ny sommerlig nyanse – Warm Peach
Siden Verner Panton i 1969 designet VP Globen, har utvalget av farger utviklet seg. Det klare akrylskallet er i dag tilgjengelig med innvendig reflektor i originale farger, varm messing eller hvit. I april 2021 lanserte Verpan en ny versjon med skjermer som er hvite og ferskenfargede.


Vp Globen har et klassisk og allsidig design som gjør inntrykk uansett hvor man plasserer den. Med en diameter på 40 centimeter, kan pendelen brukes over spisebordet, så vel som i resepsjonen eller hallen. De hvite skjermene tilfører designet en ekstra eleganse og letthet som gir et skulpturelt uttrykk i enhver innredning.

Designer: Verner Panton

Den danske designeren er kjent for sitt ønske om å oppleve og utforske verden gjennom reiser til forskjellige steder og kulturer. Det var et av hans favorittreisemål; Venezia i Italia, som inspirerte ham til sitt mest anerkjente lysdesign; VP Globen. Likt som designet, er den varme ferskenfargen inspirert herfra, hvor fasadene ofte har en nyanse av den sommerlige fargen. Den passer også perfekt inn i dagens trender, mens den gir uttrykket et snev av sommer.

Se Verner Panton Globe ø40 warm peach her