PH 2/2 Question Mark – Louis Poulsen | Limited Edition 2021

1. september 2021
PH 2/2 Question Mark – Louis Poulsen | Limited Edition 2021
Den etterspurte og ikoniske PH 2/2 Spørsmålstegnet fra Louis Poulsen kan kjøpes fra 1. oktober til 31. desember 2021 som en Limited Edition. Den karakteristiske bordlampen ble designet av Poul Henningsen i 1931, hvor rammen – i likhet med Limited Edition – var laget av messing. Skjermen i opalglass er selvfølgelig Poul Henningsens treskjermssystem, som han utviklet i 1926. Utsiden av de tre skjermene har en vakker blank overflate, mens innsiden har en matt sandblåst overflate, for optimal belysning.

Lampen er tro mot det originale designet ned til minste detalj; den diskre bryteren nederst på basen, det elegante håndtaket midt på rammen som lar deg vippe den øverste delen av lampen, i tillegg til messingfinishen og lampens størrelse. Lampen ble tatt ut av produksjonen på midten av 1950-tallet og kan nå, for første gang siden, kjøpes igjen – men kun i en begrenset periode.

Selv om PH 2/2 Spørsmålet ble designet for hele 90 år siden, er den fortsatt aktuell i innredningen – ikke bare på grunn av statusen som et lampeikon, men også på grunn av den gylne messingen, de elegante skjermene i opalglass og dets dekorative utseende. Lampen gir også den behagelige og blendfrie belysningen som Poul Henningsens treskjermssystem er kjent og elsket for.

PH 2/2 Question Mark kan kjøpes her, fra 1. oktober til og med 31. desember. (kan forhåndsbestilles fra 1. september 2021)