Nå er den her // Clam Pendelen - kjent fra dansk TV

1. september 2021
Nå er den her // Clam Pendelen - kjent fra dansk TV
Clam er inspirert av skjellene i naturen og gjemmer sin egen perle inni; Lyset. Fritz Hansen lanserer nå den vakre Clam Pendel, av designduoen Signe Lund og Isabel Ahm. Sistnevnte deltok i det danske TV-programmet; Danmarks næste klassiker, der lampen for første gang ble presentert. I et samarbeid med Fritz Hansen har du nå muligheten til å kjøpe lampen som har potensial til å bli den neste danske klassikeren.    

Ideen med lampen var å skape to forskjellige situasjoner; Et generelt lys som kan gi et diffust og behagelig lys til omgivelsene. Samt et lys som kan skape rom rundt et spisebord. Gjennom det halvtransparente akrylet skinner et mykt lys, men det samtidig reflekteres i lampens buede skjermer, noe som gir et flott lys til omgivelsene. Med muligheten til å justere den nederste skjermen, kan man øke mellomrommet mellom de to skjermene, og dermed skape en kjegle av lys som lyser opp samlingspunktet rundt spisebordet – uten at det blender.

Den rene hvite overflaten, kombinert med den populære messingen, gir lampen et eksklusivt og moderne uttrykk. Det tidløse formspråket, som er formet etter lyset og ikke for å være et objekt, skaper en morsom referanse til klassisk design og er samtidig helt sin egen.  

Se den vakre Skygarden Pendel her