Flere farger til flotte former – Passepartout Vegg- og Taklampe kommer ut i bronzed brass

22. juni 2021
Flere farger til flotte former – Passepartout Vegg- og Taklampe kommer ut i bronzed brass
Med sin nye bronzed brass metallnyanse oppstår en hittil usett grad av harmoni mellom form og farge i den minimalistiske Passepartout vegg- og taklampen fra danske &Tradition. Lampens navn refererer til den tynne plassen av papir som settes inn i en bilderamme mellom glass og motiv og som trekker ekstra oppmerksomhet på motivet, uten selv å distrahere øyet. På samme måte kan Passepartout-lampens vakre enkle design, spesielt med de nye mer dempede fargetonene, enkelt og elegant innpasses, slik at blikket først og fremst trekkes mot det vakre lyset og det som måtte ha gleden av å nyte det samme. Når først lyskilden er avslørt, vil denne imidlertid på ingen måte stå i skyggen av mer voluminøse lamper. Den enkle silhuetten utstråler dyptliggende stilmessig selvtillit.  

Den lekre Passepartout kommer fra spanske Jamie Hayon. Hayon, som ble født i Madrid i 1974, vokste opp i Spania som etter diktatoren Francisco Francos død ble revet inn i en malstrøm av hittil undertrykte og kvalt dynamikk og kreativitet. De store følelsene og den humoristiske friheten har derfor alltid vært nøkkelord for ham. Denne designfilosofien preger ikke minst Passepartout-lampen, hvis lekre lys kan vekke ethvert roms visuelle ånd til live med et sensasjonelt preg av vitalitet og energi.

Spesielt i det moderne hjemmet vil en Passepartout i den nye kjølige bronzed brass se flott ut på både tak og vegg. Lampen kommer i tre forskjellige former, noe som gir mange muligheter for å tilpasse belysningen til rommets spesifikke behov. I tillegg gjør de varierende formene det også mulig å tilpasse lampen i både et stringent utseende med ensformige lamper på rette linjer, eller i frie dynamiske konstellasjoner med forskjellige modeller spredt utover tak og vegger.

Se Passepartout i alle de flotte formene og vakre nyansene her