Nå kommer endelig danske Herstal til Designlite!

23. februar 2022
Nå kommer endelig danske Herstal til Designlite!
Det er med den største glede at Designlite ønsker danske Herstal hjertelig velkommen. Det kjente belysningsmerket hadde sin start i 1987, hvor Martin og Lotte Herstal først og fremst solgte halogenbelysning fra sin lampebutikk i Odense. De hadde en drøm om at de en dag skulle kombinere elegant design med gjennomtenkt belysning, som også er det som kjennetegner dem den dag i dag.  

Når man hører om Herstal tenker man på dansk design med sans for detaljer og godt lys, og det er derfor ikke tilfeldig eller overraskende at Herstal pryder mange hjem over hele Nord-Europa. Herstal har i mange tiår vært i en rivende utvikling, og med over 50 ansatte, en rekke interne designere og med nyanskaffelsen av svenske Belid kan det bare fortsette i samme retning.

Herstal sørger hele tiden for å være i forkant av dagens trender og tendenser innen belysning, som munner ut i ulike design og uttrykk. Dette gjør de blant annet gjennom løpende samarbeid med ulike designere, som hver især kan bidra med noe nytt, og derfor er Herstal i stand til å favne et bredt spekter, da de tilbyr et vell av originale og tidløse design – men frykt ikke, du vil alltid kunne gjenkjenne trekk fra tidligere lamper i merket, for eksempel ved bruk av det nydelige hvite opalglasset, som sprer et behagelig og vakkert lys.

Den brede kolleksjonen av unike og tidløse Herstal-lamper gjør også at de har en lampe for enhver smak og ethvert belysningsbehov. Her kan du blant annet nyte moderne, dansk design med Herstal Evoke-serien, Herstal Vienda-serien eller Herstal Ballon-serien, som passer perfekt til alle typer interiørstiler, og spesielt godt i de moderne og minimalistiske. Felles for alle Herstal-lamper er fokuset på den gode belysningen og et spennende, energisk design, så enten du er på jakt etter en Herstal gulvlampe, bordlampe, vegglampe, lysekrone eller noe helt femte, vil du garantert kunne finne noe i sortimentet deres som passer perfekt til hjemmet ditt.

I dag fyller bærekraft og miljøvennlige løsninger alle aspekter av livene våre over hele kloden, og selvfølgelig også når det kommer til en designprosess. Derfor arbeider Herstal med energibesparende teknologi i sine lampedesign, som betyr at lampene deres er tilgjengelige med spare- eller LED-pærer, slik at du får en energieffektiv løsning uten å måtte gå på akkord med det gode lyset. Med en lampe fra Herstal, får du et enestående, funksjonelt design i høy kvalitet, med fantastisk lys og høy estetisk verdi til din boliginnredning.

Se alle de enestående Herstal-lampene her