Ikonisk klassiker i bærbar versjon – Pantop Portable Bordlampe

25. oktober 2021
Ikonisk klassiker i bærbar versjon – Pantop Portable Bordlampe
Selv i et felt med så ekstremt sterk konkurranse som danske lysskapere og lampedesignere, kan man med rette regne Verner Panton som en av de helt store. Hans helt spesielle blikk for hvordan moderne former og farger kunne kobles sammen, slik at den klassiske danske minimalismen ikke stagnerte, men i stedet fikk nytt friskt liv, var helt unik. Få steder ser denne unike gaven bedre enn den vakre Pantop-bordlampen. Lampens myke bjelleformede kurve klarer både å avlede lyset slik at det sprer seg skånsomt og indirekte, men gleder samtidig øyets estetiske sans. Det retro-moderne utseendet er like skarpt i dag som da det leverte dagens lys i 1980.  

Hos Verpan har de sørget for å utstyre det moderne designet med all den smarte funksjonaliteten fra 2020-tallet. Dermed er Pantop nå gjort bærbar, slik at den lekre formen og funksjonen nå kan nytes overalt i hjemmet, fra sengen til sofaen eller til og med på terrassen eller altanen i den varme sommerskumringen. Det innebygde batteriet leverer hele syv timer med uavbrutt lysglede før den skal lades. I tillegg kan lampen nå justeres i tre forskjellige intensiteter, slik at lyset alltid er tilpasset nøyaktig for anledningen, uansett om det er det klare arbeidslyset til mandag morgen eller det milde koselyset til lørdag kveld. All denne fleksibiliteten er pakket inn bak den samme elegante silhuetten som Verner Panton visualiserte i 1980, men med disse moderne oppdateringene er skaperens modernistiske visjon om moderne lamper til moderne hjem bevart.  

Pantop portable-bordlampen kommer i mange forskjellige farger, fra de tøffe primære til de mer dempede svarte og hvite. Enten det er den bleke stuen som trenger et pust av liv eller det travle skrivebordet som trenger et stimulerende preg av kreativitet, så er en Pantop et opplagt valg som nå kan nytes hvor som helst og til enhver anledning.

Se Pantop Portable Bordlampen i flere forskjellige farger her