Louis Poulsen presenterer to nye PH Limited Edition-lamper | Se dem her!

1. september 2022
Louis Poulsen presenterer to nye PH Limited Edition-lamper | Se dem her!
Når man er barn, gleder man seg vanligvis utrolig mye til bursdagen sin, julaften og sommerferie – og faktisk endrer det seg nok ikke særlig mye når man blir voksen. Men hos Designlite er det spesielt utsiktene til nylanseringer fra Louis Poulsen, som får forventningene til å stige. Det danske belysningsfirmaet presenterer to nye lamper i form av en PH 3/3 pendel og PH 3/2 bordlampe til den etter hvert store og fortsatt voksende PH-kolleksjonen, designet av danske Poul Henningsen.

På begynnelsen av 1920-tallet introduserte den innovative designeren først det imponerende systemet som skulle revolusjonere belysning. Han skapte det ikoniske treskjermssystemet på grunnlag av helt spesifikke beregninger som skulle garantere at lampene ville spre et diffust, behagelig og ikke minst blendfritt lys som kunne nytes fra alle vinkler. Dette er også blant grunnene til at PH-lamper den dag i dag fortsatt er noen av de mest foretrukne innen boliginnredning på et globalt plan.  

PH Limited Edition


År etter år dukker det opp muligheten for å få tak i en av de nye PH Limited Editions, som kun er på markedet i en kort periode – og i år kan du få tak i både PH bordlampe og pendel. Akkurat som de andre lampene i PH-serien kjennetegnes også disse nye spesialutgavene av det ikoniske, refleksive treskjermssystemet, som sørger for en behagelig, blendfri og jevn belysning i det gitte miljøet.

Begge PH Limited Editions kommer i en nydelig sammensetning av italiensk munnblåst opalglass og upolert messing, som gir en hyggelig, varm og avslappet stemning, som forsterkes av det atmosfæriske lyset den sprer. De gylne tonene fra messingen gir også lampene et preg av autentisk retro, som gjør dem like dekorative som funksjonelle i innredningen.

Den nye PH 3/3 pendel kommer også med en unik detalj i form av den nye fatningen og spesiallaget takkopp, som gjør lampen komplett og bemerkelsesverdig i innredningen. I tillegg er begge Limited Editions også tilgjengelig med Poul Henningsens signatur, noe som bidrar til deres eksklusive og udiskutable appell.

Så unn ditt hjem, deg selv og din familie et ikonisk Poul Henningsen-design som tilfører høy funksjonalitet, estetikk, en god historie og, viktigst av alt, unik belysning til hjemmet ditt.  

Se flere ikoniske PH-lamper fra Poul Henningsen og Louis Poulsen her