Populært svensk design i flere varianter // Se de nye Pensile-lampene her

18. mai 2022
Populært svensk design i flere varianter // Se de nye Pensile-lampene her
Skap et koselig og behagelig uttrykk i favorittrommet ditt med de nye tilføyelsene til Pensile-lampeserien fra svenske Belid. Siden 1969 har den populære belysningsprodusenten skapt produkter forankret i den skandinaviske designtradisjonen med høy funksjonalitet, utsøkt håndverk og høy kvalitet som grunnlag. Til slutt resulterer dette i en virkelig god og holdbar lyskilde som kan gå i arv i flere generasjoner, noe som også er en av grunnene til at Belid har fortsatt å være blant danskenes favoritter i fem tiår.

I fjor ble Pensile-serien en stor favoritt blant kundene deres på grunn av sitt rene og enkle formspråk og utmerkede materialvalg. Derfor har de nå valgt å utvide deres Pensile-familie med to nylanseringer, herunder både en bordlampe og en mindre variant av vegglampen. Disse eksepsjonelle lampene kjennetegnes også av en sylindrisk lampeskjerm, laget av ull, samt det bøyde stativet i stål, som gir dem et moderne og varmt uttrykk som kan integreres i alle former for hjem.

Den karakteristiske lampeskjermen i ull kommer i et bredt utvalg av vakre farger, slik at du kan få akkurat den lampen som passer best til din innredningsstil og dine behov. På grunn av det vakre ullmaterialet og de nydelige nyansene sprer lampeskjermen også et ekstremt estetisk, mykt og behagelig lys, som skaper en koselig atmosfære. Kombinasjonen av det stilrene og minimalistiske designet og utsøkte materialvalg gjør også lampen spesielt estetisk, uansett om den er slått på eller er av.  

En Pensile-lampe kan plasseres hvor som helst i hjemmet – både ved sofagruppen eller sengen, i vinduskarmen eller i bokhylla – det er kun fantasien som setter grenser for disse unike lampene. Du kan med fordel kombinere flere av lampene i serien for et mer personlig, unikt og konsistent uttrykk i innredningen din. Uansett plassering er du med en Pensile-lampen både sikret en funksjonell belysningskilde samt et estetisk element til innredningen din, som garantert vil skape blikkfang!  

Finn hele Pensile-serien her