Moderne bærbart design – introduserer Yoyo Portable lampe fra DybergLarsen

9. februar 2023
Moderne bærbart design – introduserer Yoyo Portable lampe fra DybergLarsen
Leter du etter en funksjonell, dekorativ og ikke minst bærbar bordlampe? DA har du kommet til rett sted! Vi har gleden av å introdusere et spennende, nytt trådløst design fra det danske belysningsselskapet DybergLarsen; nemlig Yoyo Portable Bordlampe!  

DybergLarsen ble grunnlagt av Thomas Dyberg-Larsen i 2016 med et ønske om å produsere et variert utvalg kvalitetsbelysning i en moderne, skandinavisk stil, som både kunne skape en koselig og innbydende atmosfære så vel som en god og behagelig belysning både inne og ute. Det har de klart å gjøre nok en gang med den nyeste Yoyo Portable Bordlampe, som klarer å pryde interiøret med sitt stilige og moderne design samt sin behagelige og fleksible belysning.  

Du kan også justere lyset i Yoyo-lampen din i tre nivåer på toppen av lampeskjermen, slik at den stilles perfekt etter dine skiftende behov for enten fokusert eller avslappet belysning. Her har lampen en lystid på 10, 6 eller 4 timer, avhengig av lysstyrken du har valgt, deretter kan du enkelt og raskt lade den opp igjen ved hjelp av den medfølgende USB-C-kabelen.  

Siden bordlampen er et trådløst design, gir den deg også et bredt spekter av ulike belysnings- og innredningsmuligheter, slik at du ikke trenger å holde deg til kun ett sted – og du kan derfor flytte rundt på lampen slik det passer deg!  

Yoyo består av en utsøkt svart marmorbase og nydelige messingdetaljer, som gir lampen en elegant estetikk som gjør den spesielt dekorativ i hjemmet ditt, noe som utvilsomt vil fange gjestenes oppmerksomhet. Med en marmorlampe må du imidlertid være klar over at marmor er et naturlig materiale som varierer en smule fra lampe til lampe, noe som rett og slett gjør hver lampe mer unik!  

SE DEN NYE YOYO PORTABLE BORDLAMPE FRA DYBERGLARSEN HER