Nedgravningsspotter

Nedgravningsspotter er en type innbygningsspotter som kan brukes utendørs. Samtidig skal nedgravningsspotter kunne monteres vannrett i eksempelvis flisebelegning eller treterrassen. De skal ha en spesiell klassifisering som viser at de kan brukes utendørs og monteres vannrett. Det er viktig at de kan holde til vær og vind.

Hagebelysning med nedgravningsspotter

Ønsker du å lyse opp gressplenen? Eksempelvis med lys under et stort tre i hagen eller lys i blomsterbedene? Det er en pen måte å dekorere hagen på. I så fall er nedgravningsspotter det riktige valget. De kan nemlig holde til å bli gravd ned og samtidig motstå vær og vind. De er veldig slitesterke! Lampene kaster en lyssøyle opp gjennom luften og gjør det flott oppmerksomt på naturen rundt.

Den riktige klassifisering


Vær helt sikker på å velge noen spotter som er beregnet til nedgravning. For nettopp å kunne skille alminnelige spotter fra spotter som kan graves ned brukes betegnelsen nedgravningsspot. De er produsert i et materiale som holder utendørs, og de kan i noen tilfeller også tåle vektmessig belastning. Alle nedgravningsspottene er klassifiserte, og denne skal du også alltid se etter.

Skal spottene graves ned i innkjørselen eller et annet sted hvor de blir utsatt for belastning er det også viktig å være oppmerksom på å finne spotter med denne klassifiseringen.