NJP Vegglampe Lang Arm Hvit - Louis Poulsen

Veil. pris NOK 5 035,00
NOK 3 775,00
NOK 1 260,00
Varen er på lager
A+
Spesifikasjoner
Kelvin:
2.700 K
EAN:
5703411469378
Lengde:
480 mm
Energiklasse
A+
Ø (Diameter):
149 mm
Højde:
480 mm
Ledning:
2300 mm
Material:
Stål
Farge:
Hvit
Lyskilde:
LED 10W varm hvid
NJP Vegg, lang arm - Hvit

Oki Sato (født 1977) er designeren bak NJP Serien.

Lampens enkle og stilrene utseende betyr at dens funksjonelle komponenter er blottlagt. Anvendelsesmulighetene er nøye gjennomtenkte. Armens to ledd gir stor fleksibilitet og gjør det lett å justere lampen.

NJP Vegglampen kommer i to utgaver – en med kort og en med lang arm. Lampenes ’armer’ gir stor bevegelighet og mange trinnløse innstillingsmuligheter. Det minimalistiske og elegante designet har tekniske finesser som timer- og dempefunksjon som er tilpasset det moderne arbeidslivet og hjemmets mange forskjellige behov for belysning.

Lampens skjerm former lyset og gir et direkte og blendefritt horisontalt lys. Åpningen bakerst er inspirert av skorsteinens funksjon og gir ventilasjon til LED-enheten. Samtidig er det en vakker detalj som reflekterer en del av lyset bakover og lyser opp den øverste delen av armen.

NJP vegglampen med lang arm er svært anvendelig ved sofaen, hvor det er deilig å kunne trekke lyset helt bort til seg, eller ved sengen hvis du har en elevasjonsseng, da armen er fleksibel og når fram uansett hvordan du har stilt inn sengen.