Opala Mini Bordlampe u/Dimmer Svart & Krom - Pandul

NOK 12 876,00
Forventet på lager om: 4-6 dager
Spesifikasjoner
EAN:
5704406130013
Vekt:
2,7 kg
Material:
Akryl & Aluminium
Lyskilde:
Max 75W E27
Farge:
Opal & Svart eller Hvit
Høyde:
430 mm
Skjerm:
Ø 345 mm
Fot:
Ø:209 mm
Vekt:
2,7 kg
Ledning:
Sort stofledning 3300 mm
Lyskilde:
Max 60-75W E27
Konsept
Opala Mini Bordlampe u/Dimmer Svart & Krom har en markant og karakterfull lampe laget i akryl. I tillegg til et nedadgående lys, sender lampen et mykt lys ut gjennom skjermen og bidrar til den samlede rombelysningen.

Den nesten futuriske Opala-lampen ble opprinnelig designet for Hotell Scandinavia i København. Her skulle både pendelen, bordlampen og gulvlampen gi belysning i alle rom. Serien fikk imidlertid raskt stor interesse og kunne etter kort tid både finnes i offentlige bygninger, på kontorer og i de private hjem. Lampen ble også en del av et enda større prosjekt da Henning Larsen brukte den i forbindelse med designet av Churchill College i Cambridge, England.

Merk! Lamper fra Pandul produseres og monteres i Danmark, hvor de sendes fra fabrikken en gang i uken. Du vil derfor kunne oppleve en leveringstid på 4-8 dager ved lagerutsving.

Hele serien består i dag av pendel, bordlampe og gulvlampe, som alle er tilgjengelige i to forskjellige størrelser. Se hele Opala-serien her, hvor den også er tilgjengelig med forskjellige finisher.

Design
Hans J. Wegner for Pandul