Panthella MINI Opal - Louis Poulsen

NOK 3 990,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
Dimmer:
Stepless Dimmer
EAN:
5703411750728
Material:
Akryl
Lyskilde:
10W LED, 2700 K, 40lm
Farge:
Opal
Ø (Diameter):
250 mm
Høyde:
335 mm
Ledning:
4000 mm
Panthella Mini Bord - Opal Hvit

I anledning av at det er 90 år siden Verner Panton (1926-1998) ble født, lanserer Louis Poulsen med Panthella MINI en nedskalert utgave av lampen han designet for Louis Poulsen i 1971.
Den kommer med metallskjerm etter Pantons opprinnelige ønske, noe som ikke var teknisk mulig i 1971. De opprinnelige tegningene er utgangspunktet, og lampen er nå optimert med den nyeste LED-teknologien.

Merk! Det er to forskjellige Panthella MINI-bordlamper i ”hvit” – velger du den med hvitlakkert metallskjerm; ”Panthella MINI Hvit”, får du en lampe der lyset reflekteres i skjermens hvite innside, samt lampens fot og sender et diffust lys ut i rommet. Den andre versjonen; ”Panthella MINI Opal” er fremstilt i opal akryl som blir lyst opp av lampens lyskilde og skaper en stemningsfull belysning.

Panthella MINI fås, i tillegg til versjonen med skjerm i hvit opal akryl, som både Panthella Bord- og Gulvlampe, med metallskjerm i sort og hvit samt åtte farger med utgangspunkt i Pantons eget fargespektrum. Fargene er tatt fra hans aller siste prosjekt, nemlig utstillingen ’Lyset og Farven’ på Trapholt i Kolding, Danmark.

Med sitt blendefrie lys er Panthella MINI et vakkert eksempel på Pantons uovertrufne sans for stemningsbelysning, og den er optimal til å skape en hyggelig atmosfære der du fortetrekker en mindre lampe.

Denne utgaven med skjerm i opal akryl gir et deilig mykt lys som kan ses gjennom skjermen. Har du plass til en mindre lampe og gjerne vil ha både lekkert design og fantastisk kvalitet, vil Panthella Mini være det perfekte valget for deg.