Raito 22 Pendel Round - DFTP

Veil. pris NOK 1 539,00
NOK 1 231,00
NOK 308,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
EAN:
5701581452985
Material:
Glass & Metall
Lyskilde:
Max 15W E27
Farge:
Opal Hvit
Ledning:
3000 mm
Tetthet:
IP 20
Raito 22 Pendel Round er en del av den store, vakre Raito-familien. En familie med lamper som alle har de samme karakteristiske, bærende trekkene. Alle lampene i serien har, naturligvis, samme gode konstruksjon og kvalitet, og serien inneholder både lysekroner, pendler, bordlamper, gulvlamper og vegglamper.

Den karakteristiske Raito-serien er preget av en kontinuerlig rød tråd, og Raito 22 Pendel Round er selvfølgelig ikke noe unntak. Vakker utførelse, i like vakre materialer – og med et så fantastisk lampehode, i opalisert glass som både gir lys og varme, har man ikke bruk for å tilføye så mye mer til helheten – og det har Nordlux, naturligvis, heller ikke gjort. Den vakre opale skjermen blir vakkert avsluttet og komplimentert av flotte metalldetaljer i en messingfinish – en absolutt moderne og samtidig klassisk sammensetning av materialer som har bevist seg gjennom årene.

Uansett hvilken lampe i serien du velger - eller om du velger å spre uttrykket rundt, flere steder i hjemmet, med flere lamper – er du sikker på at du har kvalitet og godt lys i mange år fremover.

Design
Nordlux