Tolomeo Faretto E27 Vegglampe m/Bryter - Artemide

Veil. pris NOK 1 959,00
NOK 1 724,00
NOK 235,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
EAN:
8052993019301
Material:
Aluminium
Lyskilde:
11W LED eller 70W E27
Farge:
Alu
Høyde:
230 mm
Dybde:
250 mm
Montering:
For montering direkte på koblingsboksen
Tetthet:
IP 20
Konsept
Tolomeo Faretto E27 Vegglampe m/Bryter er designet med fokus på fleksibilitet, kvalitet og ikke minst funksjonalitet. Den er bare en av mange lamper i Tolomeo-serien fra Artemide - det italienske belysningsmerket som lever opp til kvalitetsstempelet; ”Made in Italy”. Tolomeo ble første gang presentert i 1987 som en bordlampe. Det industrielle utseendet er inspirert av den velkjente arkitektlampen, og har siden lanseringen vunnet en rekke priser og er fortsatt en utrolig populær lampe på kontoret samt diverse hjem over hele verden.

Den superfine og enkle vegglampen er tilgjengelig i to forskjellige størrelser og kan brukes utallige steder i hjemmet. Både som lekkert leselys i stuen eller ved sengen, eller over et arbeidsområde på kjøkkenet eller kontoret der du kan ha behov for å justere lyset. Velg mellom en sokkel- eller en LED-versjon, som begge er tilgjengelig både med og uten bryter på lampens base.  

Hele Tolomeo-serien består av både pendler, bord-, gulv- og vegglamper som passer til hele hjemmet. Du finner hele utvalget her, i forskjellige størrelser, farger og typer.

Design
Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina for Artemide