TR Bulb Bordlampe/Vegglampe Brushed Brass/Matt Opal (Dim-To-Warm) - Menu

NOK 3 595,00
NOK 2 876,00
NOK 719,00
På lager
Spesifikasjoner
Dimmes:
Ja - Dim to Warm
EAN:
5709262036820
Ø (Diameter):
160/200 mm
Material:
Messing & Opalisert Glass
Farge:
Messing & Opalglas
Høyde:
220 mm
Lyskilde:
LED
TR Bulb Bordlampe/Vegglampe Brushed Brass/Matt Opal er designet av Tim Rundle – derav navnet TR. Lampeserien er i sine opprinnelige nyanser super populær, og versjonen i messing tilfører serien varme og eksklusivitet på den aller beste måten.

TR Bulb er tenkt som en smart løsning til det moderne byliv, og er nettopp inspirert av ”by-nomadene” som flytter mellom byer og land for å forfølge karrieren og opplevelser. Derfor er TR Bulb designet til å kunne flytte inn i enhver innredning og tilpasse seg nye omgivelser.

Denne tankegangen og ideen passer perfekt inn i det estetiske universet som Menu er blitt kjent for.

Innred med TR Bulb-serien i alle rommene dine, og skap et veloverveiet og lekkert uttrykk, som på en og samme tid er både moderne og klassisk. TR Bulb-serien kombinerer marmor, metall og glass – velg mellom flere farger og nyanser. Uansett hvilken du velger, vil TR Bulb gi et diffust lys som gir lys i hele rommet.

Nysgjerrig på å se enda mer av TR Bulb-serien, så klikk her

Funksjonen Dim-To-Warm
Dim To Warm er en teknologi som er innebygget i lyskilden. Det betyr helt enkelt at når du dimmer lyset ned vil det bli mer varmt (gult), noe som gir hygge og varme på en mørk kveld.
Med Dim To Warm-funksjonen kan du skape en vakker solnedgang, og lyset fra en klar blå himmel.

Design
Tim Rundle for Menu