Turn on Bordlampe Green  - HAY

NOK 1 729,00
NOK 1 383,00
NOK 346,00
Forventet på lager om: 3-5 dager
Spesifikasjoner
Dimmes:
Ja
CRI:
80
EAN:
5710441037811
Energiklasse
G
Højde:
195 mm
Material:
Opalt Glass & Aluminium
Lyskilde:
5,2W LED - 250 Lumen - 2700k
Farge:
Grønn
Ø (Diameter):
100 mm
Ledning:
4000 mm
Tetthet:
IP 20
Konsept
Turn on Bordlampe Green er en av de fantastiske bordlampene i den vakre lille Turn on-serien – en serie bordlamper fra en av de helt store aktørene på design- og belysningsmarkedet - HAY. En på alle måter moderne serie bordlamper, både i uttrykk og funksjon – uttenkt av en av de nye, store designerne, Joel Hoff. En designer med en sunn tilnærming til design og produksjon, som integrerer bæredyktighet i designene hans. Å designe objekter til rask produksjon, men ikke rask konsumering.

Alle de fantastiske lampene i serien bærer alle på de samme sunne designverdiene – og Turn on Bordlampe Green er selvfølgelig ikke noe unntak. Konstruert i aluminium og opalisert glass og med en kantet og fasettert base, som både fungerer som vakker kontrast til den myke opale glassdiffuseren, men også fungerer som på/av-kontakt ved å rotere den med klokken – fortetter man å snu, skrur man opp for lumen-outputtet – dvs. lysstyrken.

Uansett hvor man har bruk for lys – og uansett hvilken av de vakre Turn on-lampene du velger – er du sikker på å få godt lys og kontemporært design inn i innredningen din.

Design
Joel Hoff for HAY