Glemt passordOpprett en ny bruker
SECTO DESIGN LAMPER
Type
Färg

SECTO DESIGN LAMPER


Finske lamper fra Secto DesignSecto Design sverger til skandinavisk design med klare, rene, runde linjer, og de har også en stor forkjærlighet for den profesjonelle tilgangen til trebearbeiding.
Eieren Tuula Juselius produserte i første omgang kun møbler i formpresset limtre, men da hennes kunder ofte klaget over at de ikke kunne finne lamper som passet sammen med møblerne begynte hun derfor å se seg om etter en ny lampedesigner til bedriften. Hun støtte tilfeldigvis på designeren Seppo Koho, som hun fikk et særdeles fruktbart samarbeid med.

Den første lampen i sortimentet ble Secto pendelen. Sortimentet inneholder i dag pendler, vegg-, gulv- og bordlamper som alle kjennetegnes av deres organiske former og deres lette, arkitektoniske uttrykk, som passer inn i de fleste innredningsmiljøer både i det private hjem og på arbeidsplassen. Lampene henvender seg til en bred målgruppe av mennesker i alle aldre, siden de har den unike egenskapen at de kan kombineres både med andre klassiske lamper og alle former for tresorter. Derfor selges lampene også til bruk i stort sett alle rom.
Alle lampene er laget av PEFC-sertifisert feilfri finsk formstøpt bjørkefinér, som skjæres i lameller og settes sammen til lamper for hånd. Lyskilden er skjult inne i skyggen for å unngå å blende beskueren og skaper et behagelig lys for øjnene, også over lengre tid. Det varme lyset som reflekteres fra bjørketreet fremhever rommet og skaper samtidig et innbydende miljø.

Forrige side12Neste side
Varenummer: 8200900086979
Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker, men senest 30.09.2018.
Før NOK 5 280,00
NOK 4 208,00
Spar NOK 1 072,00
Info / Kjøp
Varenummer: 8200900086984
Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker, men senest 30.09.2018.
Før NOK 6 510,00
NOK 5 534,00
Spar NOK 976,00
Info / Kjøp
Forrige side12Neste side

SECTO DESIGN LAMPER

Er du på jakt efter moderne skandinavisk design som setter prikken over i-en i din innredning? Da bør du ta en titt på vårt store utvalg av lamper fra finske Secto. Secto arbeider med å skape lamper som kombinerer det rustikke med enkelt og tidløst design. Dette er i særdeleshet lyktes for dem og deres serie av lamper i finsk valnøtt- og bjerketre.  De er virkelig vakre og veldig nordiske i sitt uttrykk.
Uansett om du vil ha en gulvlampe, vegglampe, bordlampe eller en pendel finner du det her. Det er også samme stilen som går igjen i mange av lampene deres. Du kan enkelt kombinere for eksempel en gulvlampe og to pendler i samme rom.

Et design som passer til «alt»

Som allerede nevnt kan Secto designlamper gjøre din skandinaviske innredning komplet. Samtidig kan det enkle og nøytrale designet brukes i mange sammenhenger. Det vil ikke se galt ut selv om du bestemmer deg for å kjøpe ny sofa eller noe annet som forandrer interiøret ditt.
Derfor kan du trygt bestille dine nye Secto design lamper hjem. Det tidløse designet vil nemlig holde seg i minst like mange år som det gode håndverket. Secto lamper kan fås i nøytrale og naturlige farger. Det blir som å invitere naturen inn i en ellers moderne og klinisk innredning. Dette gir en utrolig god effekt og skjenker også en i rommet.
Høres dette ut som noe for deg? Så gå på oppdagelsesferd i vårt store utvalg av Secto designlamper. Vi er helt sikre på at du finner noe som faller i smak

Kjøp din nye Secto Design lampe hos Designlite.no

På våre sider kan du alltid finne et stort og bredt utvalg av Secto Design lamper. Har du en bestemt lampe i tankene som vi ikke har for øyeblikket, så ta oss fatt. Vi er autorisert forhandler av Secto designlamper. Våre personale kan i samarbeid med deg finne frem til den perfekte lampen og deretter bestille den hjem til deg.
Hos Designlite.no legger vi stor vekt på kundeservice og fornøyde kunder. Av den grunn vil våre konsulenter alltid gjøre en ekstra innsats for at du skal bli glad – hver gang! Ut over det har vi mer enn 35 års erfaring i bransjen og er godkjent av det danske e-handelsfonden. Derfor kan du være fullstendig trygg når du handler hos oss.
Kjøper du din nye Secto Design lampe her hos Designlite.no tilbyr vi gratis frakt for kjøp over 1 000 kroner. Da vil du nærmest umiddelbart få din nye lampe hjem, uten at du behøver å røre en finger.
Har du bruk for hjelp til å finne den helt perfekte lampen som passer til din innredning og ditt behov? Så kan du alltid få tak i vår kundeservice. Skriv en mail til oss på kundeservice@designlite.no eller ring til oss på 21 95 94 05. Vi står alltid klare til å besvare alle spørsmålene dine eller hjelpe deg med å finne den riktige lampen. Vi ser frem til å høre fra deg.

Lamper online  - Kjøp designlamper hos Designlite.no

Hos Designlite setter vi et likhetstegn mellom lamper og livsstil. Vi har mer enn 35 års erfaring med å behandle en lampe som den skal i vår fysiske butikk. Du kan kjøpe din lampe online, der fagutdannet personale står klare med råd om trender og designerlamper, moderne belysning og design. Utover unik rådgivning er vi autoriserete forhandlere av alle lamper vi selger, og har derfor full garanti - din sikkerhet!

Telefontider

Mandag - Fredag: 8:30-16:00

Kundeservice

Hvis du har spørsmål om en ordre eller lampe, kan du kontakte oss på:

kundeservice@designlite.no
+47 21 95 94 05

 
0