SECTO DESIGN

Er du på jakt efter moderne skandinavisk design som setter prikken over i-en i din innredning? Da bør du ta en titt på vårt store utvalg av lamper fra finske Secto. Secto arbeider med å skape lamper som kombinerer det rustikke med enkelt og tidløst design. Dette er i særdeleshet lyktes for dem og deres serie av lamper i finsk valnøtt- og bjerketre.  De er virkelig vakre og veldig nordiske i sitt uttrykk.
Viser 8 av 8 produkter

SECTO DESIGN LAMPER

Uansett om du vil ha en gulvlampe, vegglampe, bordlampe eller en pendel finner du det her. Det er også samme stilen som går igjen i mange av lampene deres. Du kan enkelt kombinere for eksempel en gulvlampe og to pendler i samme rom.

Et design som passer til «alt»

Som allerede nevnt kan Secto designlamper gjøre din skandinaviske innredning komplet. Samtidig kan det enkle og nøytrale designet brukes i mange sammenhenger. Det vil ikke se galt ut selv om du bestemmer deg for å kjøpe ny sofa eller noe annet som forandrer interiøret ditt.

Derfor kan du trygt bestille dine nye Secto design lamper hjem. Det tidløse designet vil nemlig holde seg i minst like mange år som det gode håndverket. Secto lamper kan fås i nøytrale og naturlige farger. Det blir som å invitere naturen inn i en ellers moderne og klinisk innredning. Dette gir en utrolig god effekt og skjenker også en i rommet. Høres dette ut som noe for deg? Så gå på oppdagelsesferd i vårt store utvalg av Secto designlamper. Vi er helt sikre på at du finner noe som faller i smak

Octo 4240

Hos Designlite finner du den populære Octo 4240 lampen. Den finnes i flotte nordiske materialer og farger som valnøtt, bjørk, svart og hvit. Med sine 68 cm er det en stor lampe som passer veldig godt over et spisebord eller over et sofabord. Lampen gir et blidt og hyggelig lys. Den passer derfor perfekt inn i det nordiske hjem.

Hvis plassen er trang eller hvis det er ikke er så høyt under taket, kan du velge Victo 4250 pendelen i stedet. Den minner mye om Octo 4240 modellen, men er en del mindre.

Kjøp din nye Secto Design lampe hos Designlite.no

På våre sider kan du alltid finne et stort og bredt utvalg av Secto Design lamper. Har du en bestemt lampe i tankene som vi ikke har for øyeblikket, så ta oss fatt. Vi er autorisert forhandler av Secto designlamper. Våre personale kan i samarbeid med deg finne frem til den perfekte lampen og deretter bestille den hjem til deg.

Hos Designlite.no legger vi stor vekt på kundeservice og fornøyde kunder. Av den grunn vil våre konsulenter alltid gjøre en ekstra innsats for at du skal bli glad – hver gang! Ut over det har vi mer enn 35 års erfaring i bransjen og er godkjent av det danske e-handelsfonden. Derfor kan du være fullstendig trygg når du handler hos oss. Kjøper du din nye Secto Design lampe her hos Designlite.no tilbyr vi gratis frakt for kjøp over 1 000 kroner. Da vil du nærmest umiddelbart få din nye lampe hjem, uten at du behøver å røre en finger.

Har du bruk for hjelp til å finne den helt perfekte lampen som passer til din innredning og ditt behov? Så kan du alltid få tak i vår kundeservice. Skriv en mail til oss på kundeservice@designlite.no eller ring til oss på 21 95 94 05. Vi står alltid klare til å besvare alle spørsmålene dine eller hjelpe deg med å finne den riktige lampen. Vi ser frem til å høre fra deg.