Julebelysning

De mørke vintermånedene blir mye artigere med hyggelig utendørs- og innendørsbelysning. Særlig i julemåneden er lys en viktig del av julepynten. Se hele utvalget av julebelysning her på siden.

Som dekorasjon i julen kan du blant annet bruke lyskjeder, lystrær samt lysende oppheng i vinduet. Prøv også de fine krukkene fra Tivoli Lights eller en glasskuppel. Den kan du selv pynte med lyskjeder og lekre grangrener fra naturen.

Mulighetene for juledekorasjon med lys er mange, og akkurat her finner du en masse inspirasjon til hvordan du pynter opp til den herlige høytiden med elektrisk lys.

Utendørs julebelysning


Den viktigste belysningen i de mørke vintermånedene er den som er utendørs. For å lyse det hele litt opp og markere julen kan du dekorere med lyskjeder i krukker, på gelenderet på terrassen eller på et utendørs juletre. Uansett hvor du plasserer lyskjedene vil det være et kjærkomment og hyggelig innslag i høytiden.

Julebelysning til vinduet


Til vinduet finnes et hav av dekorasjonsmuligheter. Én mulighet er å pynte det med et juleoppheng med lys. Opphengene monteres øverste i vinduet og henger derfra ned og pynter – som en pendel. I opphenget er det innebygget lys som ytterligere bidrar til julestemningen.

Opplev alle juleopphengene hos Designlite og la deg inspirere til enda mer hygge i juletiden.